به وبسایت عایق‌کاران باران خوش آمدید

ساعات کاری‌ما: 9:00 الی 18:00

مشاوره تلفنی

09122136289

آدرس ما

تهران پارس، خیابان اتحاد

ایمیل ما

[email protected] ayeghkaranbaran.ir

نحوه-نصب-ایزوگام-روی-دیوار

ایزوگام یکی از موارد خیلی مهم برای ساخت و ساز است که هرکسی باید به آن توجه کند. حالا چرا می‌گوییم نصب ایزوگام روی دیوار ضروری است و اصلا چرا باید این کار را انجام بدهید؟

 یکی از دلایل مهم و اصلی نصب ایزوگام جلوگیری از پوسیدگی و تخریب بنای ساختمان است. چرا که بدون ایزوگام دیواره‌ها، ساختمان به مرور دچار فرسایش می‌شود، آب باران یا هر‌چیز دیگری به دیواره نفوذ می‌کند و باعث نم گرفتگی و زنگ آهن می‌شود و هنگامی که این اتفاق بیفتد، پای حشرات موذی به خانه باز می‌شود.

 نور خورشید هم بی تاثیر نیست. در‌واقع گرما به مرور باعث پوسیده شدن دیوار بنا می‌شود و امکان ریزش خیلی بیشتر می‌شود. برای اطلاعات بیش‌تر درباره نصب ایزوگام روی دیوار با ما همراه باشید.

 

انواع ایزوگام برای نصب روی دیوار

نصب ایزوگام خوب یا بد کاملا به سلیقه مشتری بستگی دارد و هرکسی با توجه به بودجه خودش تصمیم می‌گیرد چه چیزی انتخاب کند. البته قیمت ایزوگام به جنس مواد به کار رفته هم خیلی بستگی دارد.

 این روش جایگزین روش قیرگونی شده است. چون روش قیرگونی هم قدیمی شده و هم زحمت زیادی داشت. کلا بهترین راه برای جلوگیری از تخریب تدریجی ساختمان نصب ایزوگام روی دیوار است.

 
ایزوگام دیوار

روش نصب ایزوگام روی دیوار

یکی از مهم‌ترین فاکتور‌های نصب ایزوگام روی دیوار، توجه به وزن ایزوگام است. چون دیوار‌ها برای تحمل وزن‌های بالا مناسب نیستند. ایزوگام می‌تواند بهترین گزینه باشد، چرا که وزن آنچنان بالایی ندارد. روش نصب ایزوگام به دوصورت با داربست و بدون داربست قابل انجام است.

نصب ایزوگام با داربست یا بدون داربست کاملا به ارتفاع دیوار بستگی دارد و معمولا برای دیوارهایی با ارتفاع بیش از 3 متر نصب را با داربست انجام می‌دهند. نصب ایزوگام‌ها از بالای دیوار به پایین انجام می‌شود و موقع گذاشتن رول اول، رول دوم را حدودا 10 سانت روی رول اول نصب می‌کنند تا ضخامت و محکمی موردنظر اعمال شود. 

سعی کنید در هنگام نصب ایزوگام روی دیوار از نصاب های باتجربه استفاده کنید تا امکان بروز حوادث به حداقل برسد و هم اینکه اگر مشکل یا خطر احتمالی شما را تهدید کرد، توان مقابله و آمادگی روبه رویی با آن خطر را داشته باشند و بتوانند مسئله را رفع کنند. ما برای اینکار به شما نیرو های زبده خود را معرفی می کنیم و با مراجعه به سایت عایق کاران باران میتوانید به راحتی با مشاوران ارتباط برقرار کنید.

 

مراحل نصب ایزوگام روی دیوار

نصب ایزوگام روی دیوار چند مرحله دارد که باید با دقت انجام شود، پس سعی کنید برای این مرحله از نصاب حرفه ای و کاربلد کمک بگیرید. ابتدا رول های ایزوگام را بالای پشت بام مستقر کنید و با فاصله تقریبا نیم متر از کف پشت بام رول ها را پایین بیاندازید. برای مثال اگر ایزوگام شما دارای ارتفاع 7 متر است، شما باید نیم مترش را روی سطح زمین قرار دهید و باقی را به سمت پایین بیاندازید که 6 متر و نیم می‌شود. 

این کار هم به جهت عایق شدن مقداری از سطح زمین، به منظور نفوذ نکردن آب یا رطوبت داخل سازه است. بعد از آن شخصی دیگر با مشعل پشت ایزوگام را حرارت می‌دهد و آن را می‌چسباند.  نکته‌ای که وجود دارد این است که برای نصب ایزوگام روی دیوار ساختمان ترجیحا از ایزوگام فویل‌دار استفاده کنید، تا هم جلوه بهتری داشته باشد و هم به عنوان یک لایه محافظتی برای ایزوگام عمل کند و نور خورشید را بازتاب دهد.

تنها چیزی که خیلی اهمیت دارد، نصب درست ودقیق آن است که زحمات به هدر نرود و مجبور به نصب دوباره نشوید.

 
ایزوگام دیواره های اطراف بام

نکات ایمنی نصب ایزوگام روی دیوار

نصب ایزوگام روی دیوار برخلاف چیزی که بعضی افراد فکر می کنند، کار خیلی راحتی نیست و نیازمند افراد خاص خودش و دانستن نکات ضروری است. از جمله نکات ایمنی قبل از نصب ایزوگام و هنگام نصب روی دیوار:

• افرادی که دارای سرگیجه و فشار هستند، به هیچ عنوان نباید اینکار را انجام دهند. 

• افرادی که فوبیای ارتفاع یا همان ترس زیاد از ارتفاع و بلندی را دارند، اصلا مناسب این کار نیستند. چون ممکن است هنگام نصب ایزوگام روی دیوار، با دیدن ارتفاع دچار احساس بدی شوند و اتفاقات غیرقابل انتظار و جبران ناپذیر رخ بدهد. 

• یک مورد مهم دیگر هنگام نصب ایزوگام روی دیوار، اطمینان حاصل کردن از محکم بودن داربست در صورت استفاده از آن است. چون در این مورد هم انجام یک کار اشتباه یا سهل انگاری می‌تواند موجب بروز حوادث دل خراش شود.

• چک کردن حرارت شعله و مراقب بودن موقع استفاده از مشعل هم مهم است. بخاطر اینکه شعله طبیعتا گرمای زیادی دارد و اگر مراقب نباشید، می‌تواند منجر به سوختگی یا حتی مرگ و اتفاق افتادن حوادث این چنینی شود. 

• از آن‌جایی که نصب ایزوگام فقط در محیط باز وبرای ایزوگام پشت بام انجام نمی‌شود، و بعضی اوقات این امر در فضا‌های کوچک، مثل جدار‌های داخلی مخزن یا دیوار بتنی حفر شده در داخل زمین صورت می‌پذیرد. عدم رعایت نکات ایمنی، خطر کار را دوچندان می‌کند. یکی از اتفاقات ناگواری که ممکن است حین جدا کردن شلنگ از مشعل بیفتد، پخش شدن گاز در محیط است که می‌تواند باعث انفجار شود.

 
ایزوگام دیوارهای اطراف ساختمان

مزایای نصب ایزوگام روی دیوار

• نصب ایزوگام روی دیوار یک روش کاملا اقتصادی است و به دلیل قیمت نسبتا پایین، صرفه اقتصادی دارد.

• ایزوگام عایق صدا است.

• ایزوگام به دلیل پوشاندن سطح ساختمان، یک عایق گرما و سرما محسوب می‌شود و اجازه ورود نم و رطوبت را نمی‌دهد.

• باعث عدم فرسودگی و پوسیدگی دیوار می‌شود.

• به دلیل وزن کم، نصب ایزوگام روی دیوار، برای ساختمان مشکلی بوجود نمی‌آورد.

طول عمر مفید ایزوگام در حدود 10 سال است و محافظ خوبی برای ساختمان محسوب می‌شود.

• در صورت نصب حرفه‌ای و خوب نیاز به تعویض و تعمیر ایزوگام ندارد.

 

نتیجه گیری

تا این‌جا توانستیم با مزایا و معایب نصب ایزوگام روی دیوار به خوبی آشنا شویم و فلسفه آن را درک کنیم که اصلا هدف ما از اجرا و نصب آن چیست و واقعا کاربرد مفیدش چیست.

نصب یک ایزوگام خوب و درجه یک می‌تواند تا سال‌ها خیال شما را از بابت سالم بودن ساختمان و اتفاقات دیگر راحت کند. بنابراین اگر قصد رفتن به خانه جدید و نو‌ساز را دارید، حتما نصب ایزوگام روی دیوار را در اولویت قرار دهید، تا از بابت در امان ماندن نمای ساختمان و داخلش آسوده خاطر باشید.

 
۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای