به وبسایت عایق‌کاران باران خوش آمدید

ساعات کاری‌ما: 9:00 الی 18:00

مشاوره تلفنی

09122136289

آدرس ما

تهران پارس، خیابان اتحاد

ایمیل ما

[email protected] ayeghkaranbaran.ir

مهمترین دلایل تخریب ایزوگام

امروزه از ایزوگام ها برای عایق بندی بسیاری از قسمت های مختلف ساختمان ها استفاده می‌شود. اما متاسفانه ایزوگام ها می‌توانند بر اثر عوامل مختلفی آسیب ببینند و کارایی خود را به تدریج از دست بدهند. در ادامه نیاز به تعویض یا تعمیر پیدا کنند پس برای جلوگیری از دردسرهای تعویض و یا ترمیم ایزوگام بهتر است در این مقاله همراه ما باشید تا با  دانستن دلایل تخریب ایزوگام از خراب شدن و باد کردن آن‌ها جلوگیری کنید در این متن شما را با برخی از این عوامل آشناتر می‌سازیم.

دلایل مهم تخریب ایزوگام

ایجاد چین خوردگی و شکاف در هنگام نصب ایزوگام یکی از اصلی ترین دلایل تخریب ایزوگام می‌باشد. این مورد معمولا در اثر سپردن کار به یک تیم غیرحرفه‌ای رخ می‌دهد.

عدم زیرسازی صحیح و وجود ناهمواری در سقف، موجب ترک ایزوگام و ایجاد نشتی می‌شود که از دلایل اصلی باد کردن، نم و چکه سقف به شمار می‌رود.

گذاشتن وسایل سنگین مانند کولر و یا کشیدن شی برنده و تیز روی سطح ایزوگام، باعث پارگی و صدمه به آن می‌شود. همچنین نشت طولانی مدت آب کولر و ماندن آن روی پشت بام به پوسیدگی ایزوگام می‌انجامد.

باد کردن ایزوگام به دلیل عدم نصب صحیح، دیگر عاملی است که سرعت خراب شدن ایزوگام را افزایش می‌دهد.

شرایط جوی و تغییرات آب و هوایی دلیلی دیگر برای خرابی ایزوگام است که در نهایت به لزوم تشخیص نم و لکه گیری ایزوگام منجر می‌شود.

 
علت خراب شدن ایزوگام

ترک خوردگی ایزوگام

ترک خوردگی یکی دیگر از مشکلات شایع ساختمان‌ها و دلایل تخریب ایزوگام است که معمولا در اثر تابش نور آفتاب در فصل تابستان ایجاد می‌شود و لازم است که هرچه سریع تر و پیش از شروع فصل زمستان، نسبت به بازسازی و ترمیم بخش‌های ترک خورده اقدام کرد. در گذشته این نوع ترک‌ها را با کمک قیرگونی، تعمیر می‌کردند. اما امروزه با وجود چسب‌های مخصوص و یا رول‌های ایزوگام آماده درزگیری و بازسازی سطح آسیب دیده پشت بام، ساده‌تر شده است.

اگر شکاف و ترک‌های ناحیه مورد نظر در حد ناچیز و محدود باشد، با استفاده از نوعی چسب مخصوص خمیری یا مایع به نام چسب ترمیم ایزوگام یا ماستیک، قابل برطرف شدن است.

اما در شرایطی که خرابی ایزوگام و قسمت‌های دارای درز و شکاف، بیشتر از حد معمول باشد، باید روش‌های دیگری به کار برد که در ادامه به آن می‌پردازیم.

  

تشخیص نم و لکه گیری

برای تشخیص نم و لکه گیری ایزوگام ، استفاده از افراد دارای تخصص و مهارت جهت بررسی نقاط آسیب دیده و همچنین ترمیم صحیح و اصولی آن، از اهمیت بالایی برخوردار است. در عملیات لکه گیری ایزوگام پشت بام، پس از تشخیص بخش های خراب، نصاب ایزوگام با کمک ابزارهای لازم مانند کاتر و مشعل، قسمت‌های تخریب شده را جدا و سپس آن را توسط ایزوگام جدید، ترمیم و لکه گیری می‌نماید. این در صورتی است که به دلیل فرسوده بودن ایزوگام، نیاز به تعویض کلی آن نباشد.

تشخیص علت خرابی

مراحل لکه گیری

طریقه آب‌بندی بام‌ها، ناودان و پیرامون آن‌ها به این صورت است که ابتدا باید به وسیله یک کاتر مخصوص بخش‌هایی از ایزوگام را که آسیب‌ دیده هستند، با دقت جدا شوند. حال باید ایزوگام جدید را با مساحتی کمی بیشتر از قسمت آسیب‌دیده برش داد و به وسیله قیر یا عایق رطوبتی جدید روی محل مورد نظر چسبانده شود. سپس به وسیله دستگاه مخصوصی شروع به حرارت دادن به محل می‌شود تا ایزوگام به خوبی در محل بچسبد و آب به هیچ عنوان به لایه‌های زیرین آن نفوذ نکند.

توجه داشته باشید که فردی که ترمیم ایزوگام را انجام می‌دهد بهتر است به طور کامل با نحوه لکه گیری ایزوگام آشنا باشد، زیرا چنانچه مراحل انجام این کار به درستی و طبق اصول آن انجام نشود، نه تنها ترک‌ها و مشکلات ایزوگام را برطرف نخواهد کرد، بلکه موجب بروز مشکلات بیشتری نیز می‌شود. فراموش نکنید که هر چقدر لکه گیری ایزوگام به صورت حرفه‌ای‌تر انجام شود، عمر  مفید ایزوگام را افزایش خواهد بود و دیرتر نیاز به ترمیم مجدد پیدا خواهد کرد.

 
علت باد کردن ایزوگام

قیمت لکه گیری

قیمت لکه گیری ایزوگام در تهران و یا کرج نیز همانند نصب و اجرای این نوع عایق رطوبتی، بسته به عوامل و شرایط گوناگونی است که می‌توان به نوع محلی که نیازمند لکه گیری و تعمیر ایزوگام است، متراژ سطح، برند و نوع ایزوگام مصرفی، چسب و پرایمر مورد استفاده برای ترمیم اشاره کرد که به طور مستقیم در قیمت لکه گیری، اثرگذار هستند. البته با وجود این عوامل، باز هم شرکت‌های مختلف، قیمت های گوناگونی را برای خدمات خود، ارائه می‌دهند و هزینه های نصب و اجرای آنها با یکدیگر متفاوت بوده و با توجه به شرایط مختلف، تعیین می‌شود.

دلیل باد کردن ایزوگام

یکی از مشکلاتی که در بسیاری از ساختمان‌ها به وجود می‌آید، مشکل باد کردن ایزوگام است. نصب ایزوگام باید پس از زیرسازی مناسب و پس از خشک شدن کامل سطح به انجام برسد. اگر مقدار کمی رطوبت در زیر ایزوگام وجود داشته باشد، به دلیل گرمای هوا و افزایش حجم رطوبت هنگام تبدیل شدن به بخار، سطح ایزوگام طبله یا باد می‌کند و باعث پارگی آن و جدا شدن لایه‌های جانبی خواهد شد و مشکل را بیشتر و بیشتر خواهد کرد.

علاوه بر این اگر لایه‌های ایزوگام همپوشانی کافی نداشته باشند یا نصب آن با کیفیت لازم به انجام نرسد یا سطح ایزوگام به دلیل برخورد اجسام تیز سوراخ شود و مقدار کمی رطوبت به زیر ایزوگام راه پیدا کند، مشکل طبله کردن یا باد کردن ایزوگام مجددا به وجود خواهد آمد.

 

مراقبت‌های لازم برای جلوگیری از باد کردن ایزوگام

یک سری اقدامات و مراقبت هایی است  که باید قبل از ایزوگام انجام دهید (برای خواندن اقدامات لازم قبل از ایزوگام اینجا کلیک کنید) در غیر این صورت که انجام نشده ،برای رفع این مشکل ابتدا باید بررسی شود که علت طبله کردن چیست و سپس بسته به شرایط یک راه حل بهینه برای آن پیدا شود. اگر باد کردن ایزوگام به دلیل پارگی ایزوگام و نفوذ رطوبت به زیر آن باشد، می‌بایست بخش‌های آسیب دیده از ایزوگام از سطح پشت بام جدا شوند و پس از خشک شدن کامل، یک لایه‌ی جدید ایزوگام در این قسمت‌ها نصب شود.

اگر باد کردن ایزوگام به دلیل وجود رطوبت قبلی در زیر ایزوگام است، ممکن است رفع مشکل به سادگی امکان پذیر نباشد. در صورتی که مقدار مشکل محدود باشد، می‌توان مثل روش قبل، ایراد را برطرف نمود و اگر مقدار رطوبت زیاد باشد، باید ایزوگام به طور کامل از سطح جدا شود و ایزوگام جدید پس از خشک شدن کامل سطح روی آن نصب شود.

در صورتی که دیر به این مقاله دسترسی پیدا کردید و به هرکدام از این دلایل تخریب ایزوگام برخوردید و ایزوگام ساختمانتان دچار آسیب شده است و نیاز ترمیم ایزوگام و یا به تعویض و نصب مجدد ایزوگام نیاز پیدا کرید تیم حرفه ای عایق کاران باران آماده ارائه خدمات خود به بهترین نحو به شما عزیزان و همراهان گرامی است می‌توانید با تماس با مشاورین سایت عایق کاران باران تمامی اطلاعات و خدمات لازم خود را دریافت نمائید.

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۲ رای