هر ساخت و سازی که صورت میگیرد باید برای حفظ استحکام سازه های داخلی، در برابر انواع رطوبت مقاومت داشته باشدو به همین دلیل پس از اتمام ساخت روشهای مختلفی را برای عایق کردن استفاده می کنند و به همین دلیل استفاده از ایزوگام دولایه یکی از اصلی ترین روشها است.
این محصول از نظر تنوع بسیار عالی عمل کرده است و قیمت آن در مقایسه با دیگر روشهای عایق بندی بسیار کمتر است. در ادامه مقاله قرار است با این نوع ایزوگام آشنا شویم.
ایزوگام دو لایه چیست؟
ایزوگام دولایه از لایه هایی شامل الیاف شیشه و الیاف پلی استر تولید میشود و در دو نوع فویل دار و ساده وارد بازار میشود. این نوع ایزوگام برای انواع مختلف پروژههای عمرانی قابلیت استفاده دارد.
انواع ایزوگام دولایه
این نوع ایزوگام به چند قسمت تقسیم میشود:
- پودری
- بدون فویل
- سنگریزه ای
- فویل دار
- پوشش نایلونی
ویژگیها
میزان دوام ایزوگام دولایه در برابر رطوبت یکی از اصلی ترین ویژگی های آن است. در انتخاب ایزوگام دولایه در انواع مختلف آن باید کیفیت و درجه آن را شناسایی شود. ایزوگام دولایه دارای مقاومت بیشتری در مقایسه با دیگر انواع ایزوگام هاست.
مورد استفاده این نوع ایزوگام
ایزوگام دولایه علاوه بر دارا بودن کیفیت بالا و قیمت مناسب در انواع نقاط مثل سقف منازل و ساختمان ها، دیوار ها، استخر، تونل و سد ها بر اساس اقلیم هر منطقه استفاده می شود.
تفاوت ایزوگام دولایه با تک لایه
ایزوگام ها از هر دو نوع ممکن است دارای روکش آلومینیومی باشند و یا حتی ممکن است روکش نداشته باشند. استفاده از ایزوگام در سطوحی مثل پشت بام که مستقیماً در برابر آفتاب و گرما است، استفاده از ایزوگام با روکش آلومینیوم دار مناسب است. محل های مثل پی ساختمان یا کف سرویس برای آب بندی از ایزوگام بدون روکش یا ساده استفاده می کنند که از نظر قیمت به صرفه تر است.
جمع بندی
دوام و مقاومت ایزوگام ها به عوامل مختلفی مثل کیفیت ماده های اولیه آن و مکانی که ایزوگام قرار است در آن نصب شود و… بستگی دارد. این نوع ایزوگام در انواع مختلف تولید می شوند و در محیط های مختلفی نصب میشوند اما به طور کلی دوام آن نهایتاً تا ۱۰ سال است. میزان دوام ایزوگام دولایه در مقایسه با دیگر نوع ایزوگام ها بیشتر است.شما میتوانید با بررسی لیست قیمت ایزوگام با قیمت ها آشنا شوید و همچنین میتوانید با کارشناسان عایق کاران باران تماس بگیرید.
2 پاسخ